Προϊόντα

Το βάρος της σειράς F είναι 2,8 kg/ με ελάχιστη ακτίνα κάμψης 0,5 m. Ο σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο αφαιρεί επίσης την ανάγκη γείωσης ενός πλαισίου.

Οι μονάδες SMF μπορούν να κολληθούν απευθείας στις οροφές με τη μέθοδο “Quick-bonding”. Η γρήγορη συγκόλληση δεν περιλαμβάνει τοποθέτηση βιδών ή εξοπλισμό στερέωσης, γεγονός που απλοποιεί πολύ τη διαδικασία εγκατάστασης.

Οι μονάδες SMF χρησιμοποιούν ένα σύνθετο οργανικό πολυμερές για να αντικαταστήσουν το τυπικό μπροστινό φύλλο γυαλιού ως πλαστικοποιημένο. Το πολυμερές σύνθετο υλικό που χρησιμοποιείται είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ικανό να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες και κλιματικές συνθήκες.

ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ηλιακός για Μπαλκόνι

Ηλιακός για Μπαλκόνι

Ο ηλιακός συλλέκτης μπαλκονιού είναι το προϊόν που σχεδιάσαμε και χρησιμοποιείται κυρίως στο μπαλκόνι. Με το χαρακτήρα του μικρού βάρους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπαλκόνια άνω των 4 μέτρων. Η υιοθέτηση του προτύπου IEC61215 & 61730 και η ποιότητα του βιομηχανικού επιπέδου παρέχουν στον πελάτη αξιόπιστη εγγύηση για μακροχρόνια απόδοση ισχύος.

Σειρά VIPV

Σειρά VIPV

Οι ηλεκτρικοί και με μηδενικούς ρύπους τρόποι μεταφοράς, όπως τα τρένα, τα γιοτ, τα μοτοποδήλατα, τα οχήματα εφοδιαστικής γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα στη σύγχρονη οικονομία. Το eArc μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτροδότηση του τομέα των μεταφορών αυξάνοντας τις αποστάσεις πλεύσης και τροφοδοτώντας βασικές λειτουργίες, όπως ο φωτισμός, ο κλιματισμός και οι ανελκυστήρες ουράς.

Φορητός φορτιστής eArc

Φορητός φορτιστής eArc

Αξιοποιώντας την τεχνολογία eArc, η Sunman έχει αναπτύξει έναν φορητό ηλιακό φορτιστή, ο οποίος συνοδεύεται από έναν ελεγκτή φόρτισης και μια προαιρετική μπαταρία. Ο ηλιακός φορτιστής είναι τέλειος για την υποστήριξη των ενεργειακών αναγκών κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων και απομακρυσμένων ταξιδιών.

e-ROOF

Το eRoof είναι ένα προκατασκευασμένο προϊόν BIPV (ενσωματωμένο φωτοβολταϊκό κτιρίου) που ενσωματώνει άψογα το eArc με μεταλλικά φύλλα στέγης. Δόθηκε προσεκτική σχεδιαστική προσοχή στη διάταξη των κυψελών και στη διαχείριση των καλωδίων, με αποτέλεσμα μια αισθητικά ευχάριστη κατασκευή. Το eRoof διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά πυροπροστασίας, στεγανοποίησης και εγκατάστασης με τις παραδοσιακές μεταλλικές στέγες.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση Email
Τηλέφωνο