Προϊόντα

ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ηλιακό Πάνελ για Μπαλκόνι

Ηλιακό Πάνελ για Μπαλκόνι

Ο ηλιακός συλλέκτης μπαλκονιού είναι το προϊόν που σχεδιάσαμε και χρησιμοποιείται κυρίως στο μπαλκόνι. Με το χαρακτήρα του μικρού βάρους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπαλκόνια άνω των 4 μέτρων. Η υιοθέτηση του προτύπου IEC61215 & 61730 και η ποιότητα του βιομηχανικού επιπέδου παρέχουν στον πελάτη αξιόπιστη εγγύηση για μακροχρόνια απόδοση ισχύος.

Οχήματα & Σκάφη

Οχήματα & Σκάφη

Οι ηλεκτρικοί και με μηδενικούς ρύπους τρόποι μεταφοράς, όπως τα τρένα, τα γιοτ, τα μοτοποδήλατα, τα οχήματα εφοδιαστικής γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα στη σύγχρονη οικονομία. Το eArc μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτροδότηση του τομέα των μεταφορών αυξάνοντας τις αποστάσεις πλεύσης και τροφοδοτώντας βασικές λειτουργίες, όπως ο φωτισμός, ο κλιματισμός και οι ανελκυστήρες ουράς.

Φορητός φορτιστής eArc

Φορητός φορτιστής eArc

Αξιοποιώντας την τεχνολογία eArc, η Sunman έχει αναπτύξει έναν φορητό ηλιακό φορτιστή, ο οποίος συνοδεύεται από έναν ελεγκτή φόρτισης και μια προαιρετική μπαταρία. Ο ηλιακός φορτιστής είναι τέλειος για την υποστήριξη των ενεργειακών αναγκών κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων και απομακρυσμένων ταξιδιών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση Email
Τηλέφωνο