ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Μεταφορές

Μεταφορές

Καθώς ο τομέας των μεταφορών προσπαθεί να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, πολλοί τρόποι μεταφοράς, όπως τρένα, γιοτ, τροχόσπιτα και φορτηγά, θεωρούν το eArc ως μέσο παροχής ηλεκτρισμού του βασικού τους εξοπλισμού, όπως κλιματισμό, ουρά ανύψωσης και φωτισμό.

Plug & Play Φωτοβολταϊκά

Plug & Play Φωτοβολταϊκά

Εφαρμογές Plug & Play για μπαλκόνια, κήπους και ανοικτούς χώρους.

Υπαίθριες και έκτακτες ανάγκες

Υπαίθριες και έκτακτες ανάγκες

Σε περιοχές όπου η πρόσβαση στο δίκτυο είναι περιορισμένη, τα φορητά προϊόντα της Sunman μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ενεργειακή πρόσβαση. Απλώς τοποθετήστε τις μονάδες σε μια περιοχή με αρκετό ηλιακό φως και συνδέστε τα ηλεκτρονικά σας.

Μεταφορές

Φορτηγά

Τα φορτηγά απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια για την τροφοδοσία εξοπλισμού, όπως ουρά ανυψωτικά ή πύλες ανύψωσης. Το eArc μπορεί να εγκατασταθεί για να υποστηρίξει αυτές τις βασικές λειτουργίες, μειώνοντας την εξάρτηση του φορτηγού από ορυκτά καύσιμα για τη φόρτιση της μπαταρίας του

Οχήματα περιήγησης

Η εγκατάσταση του eArc σε οχήματα που επισκέπτονται αξιοθέατα μπορεί να επεκτείνει τα χιλιόμετρα του οχήματος και να μειώσει τη συχνότητα φόρτισης. Έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι αποτρέπει την υπερβολική αποφόρτιση της μπαταρίας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τροχόσπιτα

Τα τροχόσπιτα απαιτούν ισχύ μπαταρίας για την υποστήριξη του ενσωματωμένου εξοπλισμού. Η εγκατάσταση του eArc τους επιτρέπει να φορτίζουν τις μπαταρίες ενώ ταξιδεύουν ή είναι σταθμευμένα, εξαλείφοντας τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος.

Γιοτ

Τα σκάφη απαιτούν όλα ρεύμα για την υποστήριξη της ψύξης, της θέρμανσης νερού και του φωτισμού. Η εγκατάσταση του eArc σε γιοτ μπορεί να παρέχει σταθερή φόρτιση για τις μπαταρίες, αντικαθιστώντας την ανάγκη για ακριβές και ρυπογόνες γεννήτριες ντίζελ.

Plug & Play Φωτοβολταϊκά

Ηλιακό Πάνελ για Μπαλκόνι

Ο ηλιακός συλλέκτης μπαλκονιού είναι το προϊόν που σχεδιάσαμε και χρησιμοποιείται κυρίως στο μπαλκόνι. Με το χαρακτήρα του μικρού βάρους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπαλκόνια άνω των 4 μέτρων.
Η υιοθέτηση του προτύπου IEC61215 & 61730 και η ποιότητα του βιομηχανικού επιπέδου παρέχουν στον πελάτη αξιόπιστη εγγύηση για μακροχρόνια απόδοση ισχύος.

Υπαίθριες και Έκτακτες Ανάγκες

Απομακρυσμένες περιοχές

Σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο, οι μονάδες eArc σε συνδυασμό με λύσεις αποθήκευσης ενέργειας μπορούν να παρέχουν μια φορητή πηγή ενέργειας.

Εφεδρική ισχύς

Σε περιόδους αστάθειας του δικτύου που προκαλείται από φυσικές καταστροφές, το eArc μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και να αναπτυχθεί ως πηγή ενέργειας έκτακτης ανάγκης.

Υπαίθριος ελεύθερος χρόνος

Ο φορητός φορτιστής eArc μπορεί να βγει σε εξωτερικούς χώρους και να παρέχει μια αξιόπιστη πηγή ενέργειας για προσωπικές συσκευές όπως τηλέφωνα, κάμερες και drones.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση Email
Τηλέφωνο